Twee Dansers Betreden Het Podium, Maar Wat Ze Doen Nadat Hij Haar Hand Pakt Laat Het Publiek SPRAKELOOS.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met MainTenanT, een Europees danspaar bestaande uit Nicolas Besnard, een voormalig Cirque du Soleil artiest, en Shenea Booth, een voormalig turnkampioene. Zodra de twee het podium betreden komen hun vaardigheden en talenten naadloos samen wat zorgt voor een fascinerend optreden. Het danspaar begint vanaf de zijkanten van het podium voordat ze elkaar in het midden ontmoeten. Hun dansroutine begint langzaam, maar er wordt al snel een spektakel van gemaakt zodra Nicolas zijn danspartner de lucht in gooit. Vervolgens laat hij Shenea op slechts één hand balanceren – een ongelooflijke vertoning die getuigd van zowel balans als kracht.

licht geluid

Shenea’s acrobatische ervaringen uit het verleden hebben voor haar rol in MainTenanT gezorgd. Shenea’s flexibiliteit maakte haar de perfecte partner voor Nicolas, die vier jaar voor Cirque du Soleil heeft gewerkt en aan meer dan 2,000 shows heeft meegedaan. Het is dan ook geen verrassing dat hun samenwerking leidt tot een adembenemende routine.

Eerder maakten we al kennis met Freckled Sky, een dansgroep bestaande uit de drie individuen die een soortgelijk optreden gaven. Velen van jullie waren daar erg van onder de indruk, maar wat Shenea en Nicolas in deze video weten te presteren spant absoluut de kroon. Wat vind jij van hun optreden? Wees niet bang om je mening te geven in de reacties en vergeet deze video niet te DELEN met al je vrienden op Facebook als je van hun betoverende optreden hebt genoten!