Ze Dachten Dat Deze Gorilla Aan Het Spelen Was, Maar Blijf Goed Naar De Verzorgers Kijken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Gorilla’s zijn interessante wezens. Op sommige momenten lijken ze net wilde beesten. Ze bezitten over krankzinnig veel kracht en snelheid, en de laatste plek waar je wilt zijn is in de buurt van een boze gorilla. Maar op sommige momenten zijn het net mensen zoals jij en ik. Neem bijvoorbeeld de gorilla in deze dierentuin. Je kunt zien dat hij onrustig aan het rondlopen is in zijn leefgebied. Op een gegeven moment loopt hij naar zijn verzorgers toe, alleen weten zij nog niet wat hen te wachten staat. Als je goed kijkt zie je dat de gorilla eerst kijkt of de verzorgers niet aan het opletten zijn, om vervolgens zijn slag te slaan en een geintje met hen uit te halen.

dierentuin

Hier bij Viralmundo hebben we al heel wat dierenfilmpjes voorbij zien komen. Zo zagen we afgelopen week deze video van een puppy die zin had om te gaan zwemmen, totdat hij het water zag. Nu is de gorilla uit deze video wel een stuk groter dan die pup, maar dat maakt het filmpje niet minder geestig!

We gaan nog niet verklappen wat hij precies doet, maar geloof me, het is het kijken waard. Het is duidelijk dat de dierenverzorgers dit totaal niet zagen aankomen! Ik heb dieren in dierentuinen veel gekke dingen zien doen, maar een dier zoals deze heeft me nog nooit zo aan het lachen gemaakt. Bekijk hieronder de grap die de gorilla uithaalt met zijn verzorgers. Wat vind jij hiervan? Een beetje kinderachtig of gewoon een leuk geintje?