Ze Besloot Om Haar Eigen Gezicht Te Laten Tatoeëren… En Het Resultaat Zal Je Shockeren.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer iemand zijn gezicht laat tatoeëren wordt dat meestal niet als positieve toevoeging gezien. Daarnaast is het lastiger om een baan te krijgen met een tattoo op je gezicht. Ook wordt er veel naar je gekeken omdat je natuurlijk meer opvalt. Daarnaast is een gezichtstatoeage bijna altijd permanent. Je loopt er dus je hele leven mee rond. Normaal gesproken valt zo’n tattoo op, maar niet bij de volgende vrouw. Wat als ik je vertelde dat ze een tattoo op haar gezicht had, maar niemand het opviel? Wanneer je de reden hier achter weet, begrijp je het misschien beter. Lees hieronder haar inspirerende verhaal.

Maak kennis met Samira Omar.

samira-omar

Het 17 jaar oude meisje was slachtoffer geworden van een verschrikkelijk pestincident. Een groepje meiden goot kokend water over haar heen, waarna ze met ernstige brandwonden achterbleef.

brandwond

brandwonden

Ze dacht dat de wonden voor altijd zichtbaar bleven — totdat ze Basma Hameed ontmoette.

chirurg

Basma Hameed is eigenaresse van een tattoo winkel — maar haar ontwerpen zien er niet zo uit:

ontwerp

Ze zien er namelijk zo uit:

tatoeage

Basma is een paramedisch tattoo specialist. In plaats van dat ze levendige, kleurrijke ontwerpen maakt, maakt ze gebruik van speciale pigmenten die overeenkomen met de huid om littekens te verbergen.

litteken

Met de hulp van Basma kunnen patiënten zoals Samira hun littekens laten verbergen in slechts een paar behandelingen. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe het precies in zijn werk gaat, inclusief het verhaal van hoe Samira haar eerste patiënt is geworden die deze ingreep liet doen.