6 mannen staan rond het kampvuur. Maar als ze plotseling deze klassieker beginnen te zingen? Adembenemend mooi!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er zijn in de loop der jaren al talloze geweldige covers van Johnny Cash gemaakt. De één beter dan de ander.

Toch is het tot op heden nog niemand geluk om de legendarische zanger te evenaren, met zijn originele stemgeluid die je tot diep in het hart kan raken. Of misschien toch wel? De jongens uit de volgende video komen in ieder geval heel dicht in de buurt van de legende. De zanggroep, genaamd Home Free wordt in de onderstaande video begeleidt door Avi Kaplin, lid van de bekende capella groep Pentatonix. Met elkaar zingen ze één van Johnny’s bekendste nummers “Ring Of Fire”. Het resultaat geeft ons in ieder geval kippenvel!

kampvuur

Dit optreden is deel van het vierde seizoen van de bekende Amerikaanse zangwedstrijd “The Sing-Off.” Sinds deze video op het internet is verschenen heeft de zanggroep al duizenden fans wereldwijd gekregen. Prachtig om te zien hoe deze nog jonge jongens hun muzikale vermogen al op deze manier beheersen.

Heb jij ook zo genoten van dit optreden? En vind jij dit ook één van de beste covers? Laat het ons weten in de reacties, en DEEL deze video met al je vrienden en familie op Facebook!