Zanger verbaasd iedereen als zijn zusje plotseling voor de microfoon staat. Als ze begint te zingen? NIET te geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Door het leven gaan met een broertje of zusje is een zegen. Niet alleen heb je iemand die er altijd voor je zal zijn, in veel gevallen groeien broers en zussen na verloop van tijd uit tot beste vrienden/vriendinnen.

En als je dan toevallig ook dezelfde interesses hebt kun je dit samen uitoefenen en er verder in groeien. Je kan natuurlijk ook je successen delen!
Dat is precies wat wellicht gaat gebeuren met het duo in de volgende video. Kenny Holland is momenteel naam voor zichzelf aan het maken als singer-songwriter. Maar zijn kleine zusje Capri is op weg om hetzelfde pad als hem te gaan bewandelen. Als de twee zich klaarmaken, lijkt het alsof Capri nogal nerveus is voor haar zangstukje. Zou ze zich misschien afvragen: “kan ik eigenlijk wel zingen?” Ik kan haar alvast vertellen dat ze zich daar niet druk over hoeft te maken.

zingen

Het moment dat ze haar mond opent, was ik aangenaam verrast door haar prachtige stemgeluid. Vooral toen ik de nummers hoorde die ze gekozen hadden.

“Can’t Help Falling in Love” en “Over the Rainbow” zijn twee geweldige klassiekers. De manier waarop ze het nummer combineren maakt het misschien nog wel beter dan het origineel. Dan ga je je toch afvragen: kunnen ze überhaupt nog beter zingen dan dit?! Mijn kleine nichtje had laatst een spreekbeurt over zingen. Ik wou dat deze video eerder bekeek.. Dan kon ze deze video als goed voorbeeld gebruiken!

Ik kan me goed voorstellen dat het horen van deze nummers een nostalgisch gevoel met zich meebrengt. Kijk maar eens naar de video hieronder, en luister naar deze geweldige getalenteerde muzikale familie. Wat kan ik toch heerlijk bewegen op deze muziek..!

Vergeet dit geweldige duo niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!