Zijn vrienden waarschuwden hem voor zakkenrollers. Hij besloot een GEWELDIGE oplossing hiervoor te bedenken.. Geniaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Komiek Jeff Wysaski haalde laatst de krantenkoppen met een geweldig idee, dat onderdeel is van zijn project Obvious Plant. De creatieve 32-jarige doet niets liever dan mensen te verrassen met zijn humor.

Toen Jeff een reisje naar Barcelona had geboekt, waarschuwde sommige vrienden hem voor de grote hoeveelheid zakkenrollers die in de stad rondlopen. Jeff kwam op het briljante idee om alvast een wraakplan uit te werken op potentiële dieven. Dit deed hij door een nep-portefeuille te maken, die een geheim verborg dat niemand zou opvrolijken behalve hem!

Ik vond een manier om wraak te nemen op iedereen die er genoeg van heeft dat zijn zwaar verdiende geld wordt gestolen, ” schrijft hij op Bored Panda.

Dit is zijn ingenieuze oplossing:

1. Gebruik een oude of goedkope portemonnee

rollen1

2. Koop een verjaardagskaart met een vervelend deuntje

rollen2

3. En glitter, véél glitter!

rollen3

4. Knip de kaart op maat en plak hem netjes in de oude portemonnee. Het lijkt van de buitenkant op een normaal exemplaar

rollen4

5. maar als je hem opent gaat het vreselijke muziekje spelen en valt alle glitter eruit.

rollen5

Deze geweldige lokvogel wordt nu via de sociale media verspreid, en Jeff krijgt veel complimenten voor zijn creativiteit.

We hopen dat Jeff gerold wordt in Barcelona zodat hij de dieven een koekje van eigen deeg kan geven! Deel dit geniale idee met je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...