Ze Had Steelwratten Op Haar Nek, Maar Kwam Er Gemakkelijk Vanaf Door Er DIT Op Te Smeren. Ik Had Geen Idee!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Steelwratten, ook wel fibroma pendulans of skin tags genoemd, zijn kleine lapjes huid die meestal aan de nek, onderarmen, liesplooien en oogleden gevonden kunnen worden.

Hoewel dit misschien ietwat vreemd lijkt, vormen ze geen probleem en doen ze geen pijn. Steelwratten kunnen op een veilige en natuurlijke manier verwijderd worden, zonder dat je een bezoek hoeft te brengen aan de dokter. Naast alcohol of peroxide, gebruiken veel mensen appelazijn om steelwratten te verwijderen. Doop simpelweg een watje in appelazijn en houd dit drie keer per dag op de uitstulping. Als je dit een paar weken volhoudt, zal de uitstulping vanzelf van je lichaam vallen.

Steelwratten, oftewel gesteelde fibromen of skin tags, komen erg veel voor. Elke dertig plusser heeft er wel een paar. Steelwratten komen over het algemeen onder de oksel, in de hals of in de liezen voor.

wratten

Naast het feit dat appelazijn veel gezondheidsvoordelen heeft, kan het ook gebruikt worden om steelwratten op een veilige en natuurlijke manier te verwijderen.

appelazijn

Doop een watje in appelazijn en houd dit twee tot drie keer per dag op de uitstulping. Als je dit een paar weken volhoudt, zal de uitstulping vanzelf van je lichaam vallen.

steelwratten verwijderen

Appelazijn kan ook gebruikt worden om moedervlekken te verwijderen door dezelfde techniek toe te passen.

verwijderen wratten

Ik gebruik dus het originele appel cider azijn van Bragg, wat je hier kunt kopen. Heb je iets aan deze nuttige tip gehad, vergeet dit artikel dan niet te delen met je vrienden op Facebook – en bekijk ook eens 9 andere gezondheidsvoordelen van appelazijn.