Ze besluiten in een busje te gaan wonen. Je zal NOOIT geloven hoe het er van binnen uitziet. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In augustus 2014 besloot een koppel dat ze geen geld meer wilde uitgeven aan huur en andere kosten.

Iedere maand als de rekeningen betaald moesten worden, had het koppel geen cent meer over voor de rest van de maand. Ze voelden aan dat ze niet het uiterste uit het leven haalde samen. Adem en Nikki een jaar uit te trekken om een oud busje te transformeren in hun ideale droomhuis. Het koppel nam allebei ontslag om een nieuw onconventioneel leven te beginnen. Hierbij wilden ze meer van de wereld zien, en wat is er nou beter dan een huis op wielen?!

busje

Ze kochten een oud Ford busje voor 4500 Dollar. Daarbovenop besteedde het koppel nog eens 6500 dollar om het busje te transformeren in een geheel functionerend appartement.

Ze hebben alles zelf opgeknapt. Geloof het of niet, het was zelfs de eerste keer in Nikki’s leven dat ze een boor gebruikte. Ze leerde gaandeweg klussen doormiddel van het kijken van instructie video’s via het internet. Alles, tot aan het design en inrichting aan toe heeft het koppel zelf gedaan.

Het busje heeft alles wat ze nodig hebben, inclusief een werkende keuken, toilet, douche, ramen, slaapkamer en volledige isolatie.

Adem en Nikki spendeerden het laatste jaar reisend door europa. Na deze ervaring willen ze nooit meer terugkeren naar het ‘normale’ leven.

Bekijk de onderstaande video om een rondleiding te krijgen in hun ‘paleisje’, en DEEL deze video als jij het ook een leuk initiatief vind!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.