Ze Knipt Een Oude Sok Door De Helft. Wat Ze Er Uiteindelijk Van Maakt? Simpelweg Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ben je benieuwd hoe je van je oude sokken creatieve en originele creaties kan maken? Dan zit je hier goed! Je hoeft je oude sokken namelijk helemaal niet meer weg te gooien.

Dankzij deze handige tutorial kun je oude sokken gewoon weer hergebruiken, maar dan op een uiterst creatieve manier. Ideaal om deze koude maanden door te komen.

Deze video, gemaakt door Handimania, laat een simpel, gemakkelijk, maar vooral leuk idee zien om plezier te hebben samen met vrienden of familie. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je van een oude sok een geweldig nieuwe creatie maakt. Het mooie is dat het maar enkele minuten duurt voordat je kunstwerk af is. Dit project neemt dus niet veel tijd in beslag, maar het resultaat is simpelweg geweldig!

wollen sokken

ZIE OOK: Ze knipt een gat in haar legging, maar kijk wat er gebeurt als ze het vervolgens uitspreidt.

Uiteindelijk kun je je zelfgemaakte ‘sneeuwpop’ decoreren met een sjaal, knopen, ogen en een neus en je bent klaar. Dit super creatieve idee is niet alleen goedkoop en makkelijk te maken, het is in het speciaal leuk voor kinderen om er aan te werken en er vervolgens lol mee te hebben. Na het zien van deze video kan ik niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Wat vind jij? Vond je dit een handige tutorial, vergeet dit creatieve idee dan niet te delen met vrienden en familie.

Volg ons op Facebook: