Het publiek houdt hun adem is wanneer de wacht aan de rechter kant een gigantische fout maakt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Iedere ochtend komen duizenden toeristen naar Buckingham Palace in Londen om de beroemde wisseling van de wacht te zien.

Wanneer je een keer in het vliegtuig springt voor een stedentrip naar Londen is dit één van de toeristische hoogtepunten van de stad die je een keer in je leven gezien moet hebben. De wisseling van de wacht vindt in de zomer iedere dag om 11:30 plaats en in de winter om de dag. Dit is een serieuze gelegenheid met veel traditie en strenge regels. De mannen die de wacht houden krijgen intensieve trainingen en het is werkelijk een eer om bij de wacht te mogen. Maar heel soms gaat er bij deze strenge routine iets mis.

londen-citytrip-weekendje-weg

Toch is dit precies wat er in de volgende video gebeurt. De wacht aan de rechter kant heeft duidelijk zijn dag niet. Normaal gesproken is het zo goed als onmogelijk een beetje emotie op de gezichten van deze professionals te krijgen. Toeristen proberen de wachters vaak tevergeefs aan het lachen te krijgen. Toch spreekt het gezicht van deze wacht voor zich wanneer hij een gigantische fout maakt!

David Meadwell is de man met de camera in zijn hand. Hij had niet verwacht dat er zoiets zou gebeuren. Het publiek hapt naar adem wanneer de wacht in de fout gaat. Het is algemeen bekend dat een dergelijke blunder bij de wacht niet door de beugel kan.

Zijn slippertje wordt enorm professioneel opgepakt door de andere wachters. Stoïcijns, alsof er niets gebeurd is wordt de wisseling verder voltrokken. De uitdrukking op het gezicht van de wacht is aandoenlijk en grappig tegelijk. Je ziet dat hij baalt als een stekker en hij weet dat zijn collega’s hem hier nog lang op zullen pakken! Ik be overigens enorm nieuwsgierig naar de gezichtsuitdrukking van de wacht die met zijn rug naar het publiek staat. Zou hij om zijn collega hebben moeten lachen?

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...