Hij Redde Deze Vos Meer Dan 7 Jaar Geleden. Kijk Wat Er Gebeurt Als Ze Herenigd Worden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze video van de reünie die werd gefilmd toen dit vosje en deze man elkaar een tijdje niet hadden gezien, is één van de mooiste die we ooit hebben gezien!

Het voornaamste doel van de meeste wildparken is om zieke of verwaarloosde dieren op te vangen, te verzorgen en uiteindelijk weer in het wild los te laten. Helaas is dit niet altijd mogelijk, omdat sommige dieren te tam worden om weer in het wild te leven. De vos uit de onderstaande video, Dawn, werd gered toen ze klein was. Zij is een goed voorbeeld van de groep dieren die niet meer kan worden vrijgelaten in het wild. Zeven jaar voordat deze video werd opgenomen vond Geoff haar. In eerste instantie dacht hij dat het vosje een hond was die in het bos was achtergelaten.

wildpark wildparken dieren opvang dierenopvang

ZIE OOK: Man wordt herenigt met gorilla die hij 5 jaar lang had opgevoed. De reactie van de gorilla zal je shockeren!

Toen hij dichterbij kwam bleek het een vos te zijn, dus bracht hij haar naar wildpark Nuneaton en Warwickshire Wildlife Sanctuary in Engeland. Geoff bleef Dawn opzoeken nadat ze was gered en daarom is nu, meer dan zeven jaar later, hun band sterker dan ooit. Bekijk de hereniging hieronder en vergeet dit filmpje niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!: