Ze werd voor gek verklaard toen ze een wilde wolf redde. Maar kijk eens goed als ze haar hand uitsteekt. Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het zijn prachtige dieren, maar toch horen wolven in het wild waar ze vrij kunnen rondrennen en leven met hun soortgenoten.

Helaas zijn er nog altijd mensen die ervan uitgaan dat deze dieren hetzelfde in elkaar steken als honden, en dus ook zo behandeld moeten worden. Er zijn ook nog steeds mensen die wolven adopteren en zelf proberen op te voeden. Deze mensen hebben geen enkel idee waar ze aan beginnen, en zijn vaak niet goed genoeg geïnformeerd over de opvoeding van deze dieren. Veel van deze dieren worden vrijgelaten in het wild, terwijl ze zijn opgevoed in gevangenschap. Hierdoor wordt het dus onmogelijk voor deze dieren om op eigen houtje te overleven in het wild.

wolf

Toen een vrouw genaamd Sarah, die veel ervaring heeft met de opvoeding van wolven, de verantwoordelijkheid kreeg over een geredde wolf, werd ze direct voor gek verklaard. De wolf was 8 maanden oud toen ze werd gevonden, maar droeg nog steeds een harnas die bedoeld was voor een 8-weken oude puppy.

De kleine wolf was ondervoed en lag op het randje van de dood. Sarah deed er alles aan om haar leven te redden. Het duurde even voordat de wolf weer vertrouwen kreeg in mensen, maar als je onderstaande video bekijkt, wordt al snel duidelijk dat het momenteel wel anders gesteld is met dit lieve beestje!