Hij Zet Een Wespennest Op Tafel En Snijdt Het Doormidden, Maar Wat Erin Zit? Werkelijk Indrukwekkend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een wespennest kan soms op vervelende plaatsen voorkomen: zoals op je zolder, in je tuin en langs of in de woning of garage.

Hoewel wespen nuttige dieren zijn, is het natuurlijk erg vervelend als je een wespennest in of rond je huis hebt. Het verwijderen van zo’n wespennest kun je het beste aan een vakman overlaten in verband met de risico’s die het met zich meebrengt.

Toch is het best wel interessant om te weten wat er precies in zo’n wespennest zit. Hoe is het gebouwd? En van welk materiaal? Nu raad ik je niet aan om zelf een wespennest op te gaan zoeken en deze door midden te snijden, want dat heeft deze dappere vader al voor je gedaan in de onderstaande video.

wespennest

ZIE OOK: Hij goot vloeibaar aluminium in een leeg mierennest. Wat er daarna gebeurde is werkelijk indrukwekkend!

Op zijn YouTube kanaal genaamd What’s Inside snijdt hij samen met zijn kinderen allerlei dingen doormidden om te zien wat erin zit. Deze keer sneed hij een leeg wespennest doormidden en het is werkelijk fascinerend om te zien. Het wespennest is gebouwd van gekauwd hout, dat het zijn karakteristieke papierachtige wanden geeft. Bekijk hieronder hoe het wespennest er van binnen uitziet en vergeet deze fascinerende video niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!