Last Van Wespen? Met Deze BRILJANTE Truc Houd Je Ze Voorgoed Op Afstand!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Vorige week hebben we jullie al laten zien hoe je eenvoudig en snel mieren en muggen kunt bestrijden in en om het huis, maar deze keer gaan we het hebben over een ander veelvoorkomend probleem met warm weer: wespen. Ook al moet de wespentijd nog komen, het is maar beter om goed voorbereid te zijn. Er is niks vervelender dan irritante wespen die je komen storen tijdens de lunch, picknick of barbecue. Echter, na het zien van deze video gemaakt door HouseholdHacker, zul je daar geen last meer van hebben. Het beste van deze oplossing is dat er GEEN chemische middelen worden gebruikt, dus niet schadelijk voor de wespen of het milieu.

wespen bestrijden wespennest wespen verdelgen

Alles wat je nodig hebt is een bruine papieren zak, oude kranten en eventueel een touw. Wespen zijn territoriaal ingesteld en maken dus geen nest op een plek waar al een wespennest hangt.

Het werkt als volgt: pak een kleine, bruine papieren (boodschappen)zak, doe er verkreukelde oude kranten in, bevestig er een touw aan en hang dit vlakbij je buitendeuren of waar je maar wilt op om zo de illusie van een wespennest te creëren. Wespen herkennen namelijk niet of het een echt nest is, maar hun instinct zal in werking treden en ze zullen gegarandeerd wegvliegen.

Bekijk in het filmpje hieronder hoe je dit op de beste manier doet. Vond je deze tip handig en ben je van plan om hem te gebruiken, vergeet dit artikel dan niet te DELEN op Facebook om zo iedereen van die vervelende wespen af te helpen of te voorkomen dat ze een nest maken!