Moeder heeft belangrijke boodschap voor werkende moeders. Wat zij zegt: Ongelooflijk

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op een of andere manier ligt er nog steeds een taboe op moeders die besluiten om door te gaan met werken nadat zij kinderen hebben gekregen.

Het is zelfs zo erg dat er uit onderzoek blijkt dat vrouwen met kinderen die blijven werken vaker worden gestraft op werk zelfs als zij hetzelfde werk, of zelfs beter, leveren dan mannen met kinderen.

De reden hiervoor is eigenlijk niet bekend maar wij hebben allemaal wel is het verhaal gehoord dat vrouwen hun werk minder goed zullen doen op het moment dat zij kinderen hebben, toch?
11924288_1074344085918124_8310370183461263931_n-600x693

De hardwerkende moeder, Hein Koh was helemaal klaar met deze theorie en besloot hier iets aan te doen. Koh gelooft er namelijk in dat na het krijgen van haar tweeling zij juist een beter persoon maakte en het haar ook heel veel levenslessen heeft bijgebracht die zij anders nooit zou hebben geleerd.

Lees verder om erachter te komen wat haar belangrijke boodschap was aan alle mensen die erin geloven dat moeders geen carrière kunnen hebben…

Screen-Shot-2016-08-31-at-10.31.45-AM

Lees verder om erachter te komen wat haar belangrijke boodschap was aan alle mensen die erin geloven dat moeders geen carrière kunnen hebben…

“Toen mijn tweeling 5 weken oud waren heb ik ondanks alle slaaptekort en borstvoeding mijn werk kunnen doen. Moeder worden heeft mij juist heel veel geleerd over het leven en doe ik juist mijn werk nu veel beter. Ik heb geleerd hoe ik efficiënt met mijn tijd om moet gaan, prioriteiten moet stellen en ook hoe ik moet multitasken als de beste. Daarbij heb ik ook nog geleerd hoe ik moet functioneren op weinig slaap en met chaos in mijn hoofd. Het enige wat ik wil zeggen is dat ouderschap een uitdaging is zoals elke andere uitdaging in het leven. Als je het gewoon toelaat kan je altijd een creatieve manier bedenken hoe je er zelf beter uit kan komen. Het is belangrijk om deze uitdagingen te zien als een stap vooruit en niet als iets wat je juist tegen zal houden.”

13932929_1279386542080543_199801164660055166_n1-600x804
Ben jij het met deze moeder eens? Vind jij ook dat moeders zelf moeten kunnen bepalen zonder oordeel of zij willen blijven werken of thuis blijven?

Deel dit artikel dan met je vrienden op Facebook en laat ons weten wat zij van de boodschap van Koh vinden.