Haar Man Stierf Aan Kanker, Maar Als Er 8 Maanden Later Wordt Aangebeld, Krijgt Ze De Schok Van Haar Leven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een bos bloemen krijgen op Valentijnsdag is voor veel vrouwen een verrassing, maar Golay Shelly uit Casper, Wyoming, in Amerika had nog een grotere reden om verrast te zijn.

De 52-jarige weduwe keek raar op toen ze op Valentijnsdag een bos bloemen ontving, maar toen ze zag dat de bos bloemen afkomstig was van haar man, die acht maanden geleden was gestorven, stond ze perplex. Jim Shelly overleed op 53-jarige leeftijd aan een hersentumor. Voordat hij stierf, bedacht hij een plan om zijn vrouw elk jaar eraan te herinneren hoe ongelooflijk veel hij van haar hield. Hij regelde dat Shelly elk jaar een boeket zou krijgen op Valentijnsdag.

Weduwe

Het boeket werd twee dagen voor Valentijnsdag bezorgd aan het adres van Shelly. Het boeket bevatte tevens een liefdevolle kaart met de tekst: “Fijne Valentijnsdag, lieverd. Ben sterk! Voor altijd de jouwe, Jim.”

Toen ze de kaart las dacht Shelly eerst dat haar kinderen de bloemen hadden geregeld. Toch begon ze te twijfelen en belde de bloemist op, die bevestigde dat het boeket toch echt afkomstig was van haar overleden echtgenoot, en dat dit de eerste van vele zou zijn.

boeket

Shelly vertelde aan de lokale nieuwszender KCWY13: “Hij is een geweldige man en hij houdt van mij, over alle grenzen heen. Hij blijft geweldig, hoewel hij niet meer in ons midden is.”

We kunnen Shelly alleen maar gelijk geven. Vergeet dit hoopvolle bericht niet te delen met je vrienden als je dit ook zo’n mooi gebaar vindt van een man die wist dat hij niet lang meer te leven had.