Ze Strooit Wat Glitters Op Een Glazen Pot, Maar Wat Ze Uiteindelijk Creëert Zal Je Verbazen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dankzij dit creatieve ideetje hoef je niet al te veel geld uit te geven aan kerstdecoraties dit jaar.

December is immers al zo’n dure maand en we begrijpen dat je al genoeg geld uitgeeft aan cadeautjes, inpakpapier en alles wat daarbij komt kijken. Deze mason jar decoraties zijn simpel, goedkoop en zien er prachtig uit! Alles wat je voor deze zelfgemaakte waxinelichthouder nodig hebt is een mason jar (zo’n handige glazen pot met afneembare weckring en deksel), een schaar, een viltstift, mod podge (transparante lijm c.q. vernislaag), glitters en acrylverf. Klik hier voor het sjabloon dat op de mason jar komt en bekijk in de onderstaande video hoe je te werk gaat.

glazen waxinelichthouders, elektrische theelichtjes, waxinelichtjes, waxinelichthouder koper, theelichthouder koper, goedkope waxinelichthouders, glazen theelichtjes, glazen waxinelichtjeshouder

ZIE OOK: Ze giet wat zout in een vaas. Wat ze uiteindelijk creert? Ideaal als kerstdecoratie!

Ten slotte stop je een waxinelichtje in de mason jar en voilà: je hebt een gezellige kerst ambiance gecreëerd voor bijna geen geld! Wat vind jij van deze zelfgemaakte waxinelichthouder? Laat het weten in de reacties en vergeet dit leuke ideetje niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!