Deze Video Laat Je Een BRILJANTE Manier Zien Om Een Watermeloen Te Serveren… Probeer Het Zelf!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tijdens een warme zomerdag is er niks beter dan een lekkere sappige watermeloen. Naast dat ze ontzettend gezond en dorstlessend zijn, hebben ze ook geneeskrachtige eigenschappen. Zo heeft watermeloen een gunstig effect op de gezondheid van het hart en de vaten en geeft het ons immuunsysteem een flinke boost. Daarnaast bevatten ze pitten die je prima rauw kunt doorslikken. Wist je trouwens dat Aziaten deze pitten roosteren, zouten en opeten als delicatesse?

watermeloen delicatesse

Deze video laat op een verrassende manier zien hoe je het beste je watermeloen kunt presenteren aan bijvoorbeeld je kinderen of je gasten. Daarnaast bespaart het een hoop tijd en geklieder! Zo ga je te werk: Eerst snij je de watermeloen doormidden. Vervolgens leg je hem met de platte helft op een bord of snijplank. Nu maak je verticale inkepingen met een mes van de ene naar de andere kant en vervolgens maak je inkepingen van boven naar beneden. Hierdoor krijg je een raster, waar je de blokken watermeloen erg handig uit kan wegnemen en opeten. Zo simpel is het!

Bekijk hieronder hoe DaveHax de watermeloen op deze manier klaarmaakt. Voortaan heb jij binnen een paar minuten een watermeloen in stukjes gesneden, zonder verspilling. Perfect voor de warme dagen! Vond je dit een handige tutorial, vergeet hem dan niet te delen met al je vrienden op Facebook.