Hij Boort Een Gat In Een Watermeloen — Wat Hij Creëert Is Gewoonweg Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het goede weer belooft er weer aan te komen en wat heb je dan nog meer nodig dan een heerlijke, verfrissende watermeloen smoothie die ook nog eens gezond is? Met de watermeloen smoothie uit deze video wordt het helemaal een feestje! Bij een watermeloen denk ik gelijk aan een Spaanse markt, even langs de kant een stukje watermeloen eten om de dorst te lessen, heerlijk! Maar je kan natuurlijk nog veel meer met watermeloen: wij hebben er een dorstlessende smoothie van gemaakt.

smoothie cocktail gezond drinken

Watermeloen bestaat uit ongeveer 90-95% uit water, dus het is absoluut een goede dorstlesser. Daarnaast zit er ook lycopeen in de vrucht, wat onder meer het immuunsysteem ondersteunt. Ook helpt het de lever bij het uitscheiden van schadelijke stoffen. Maar nog belangrijker, arginine helpt de bloedvaten ontspannen. Naast dat zo’n smoothie dus lekker verfrissend is, is het ook nog eens kerngezond. Wat wil een mens nog meer?

Bekijk hieronder het filmpje hoe je binnen 2 minuten een lekkere (en grappige) watermeloen smoothie kunt maken.

Mocht je geen beschikking hebben over het gereedschap wat je nodig hebt volgens het filmpje, dan kun je natuurlijk ook het vruchtvlees van de watermeloen in de blender doen. Dit is de coolste watermeloen hack die ik ooit heb gezien, en dat allemaal binnen één minuut. Serieus, wie komt er op dit soort ideeën?! Vond je deze tip handig? Vergeet hem dan niet te delen met al je vrienden op Facebook!