Amerikaanse agent besluipt spelende kinderen. Als je ziet wat hij in zijn hand heeft.. ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De zomer laat zich momenteel niet van haar warmste kant zien. Van mij mag de zon wel weer eens goed doorbreken en de temperatuur flink oplopen!

Ik denk nog vaak terug aan vroeger toen is als kind door de tuinsproeiers bij mijn ouders in de tuin sprong. Voor echt warme dagen haalde mijn vader een opblaasbaar zwembad en waterpistolen van zolder. Samen met de kinderen uit de buurt ontstonden dan de meest legendarische watergevechten! Zou je ook niet willen dat je terug kon in de tijd om weer van die heerlijke zomerdagen te genieten en je als een kind te kunnen gedragen? Kom maar op met die super soakers en waterballonnen!

watergevecht-speelgoed-agent

Laatst was het een groep volwassenen waarvan je het niet snel verwacht die weer even terug gingen naar hun kindertijd. Een groep kinderen was in de voortuin een watergevecht aan het houden. De agenten deden vrolijk mee met het watergevecht en maakte het de kinderen knap lastig. De kinderen zijn duidelijk erg blij met hun nieuwe speelmaatjes en doen hun uiterste best de agenten zo nat mogelijk te krijgen!

Fantastisch om te zien dat er zo veel bijzondere agenten zijn die een stapje verder gaan en de band met de burgers sterk houden. Deze kinderen zullen nooit bang zijn om op een agent af te stappen en hulp te vragen!

Dit hilarische watergevecht is gelukkig gefilmd zodat wij allemaal mee kunnen genieten van dit mooie moment!