Op DEZE manier maak je je schoenen waterdicht. Hierdoor zal je nooit meer koude en natte voeten hebben tijdens de winterdagen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In het regenachtige Nederland, waar het vaker regent dan dat de zon schijnt is het natuurlijk ontzettend handig als je favoriete schoenen waterdicht zijn.

Helaas is dit niet altijd het geval en als ze dat wel zijn dan is dat vaak voor korte duur. Gelukkig hebben we hier een super makkelijke manier voor je gevonden om je favoriete sneakers of andere schonen waterdicht te maken. Dat ene paar schoenen dat je koste wat het kost wilt hebben, kosten natuurlijk wel wat. Als je wil voorkomen dat je binnen de kortste keren weer in de winkel staat voor een nieuw paar, moet je je schoenen goed behandelen en onderhouden.

schermafbeelding-2016-11-02-om-10-16-03

Het materiaal waaruit schoenen vaak bestaan krijgt het vaak nogal zwaar te verduren als het wordt blootgesteld aan regen, vuil, stof, zonnestralen en uitlaatgassen. Het is daarom belangrijk om de juiste producten te gebruiken, want anders gaan je schoenen niet lang mee.

Onze vrienden van Handig hebben weer een geniale tip voor ons bedacht waardoor je binnen een handomdraai nooit meer last zal hebben van koude en natte voeten tijdens de winterdagen.

Abonneer je op het Youtube kanaal van Handig:

Tip: Zijn je schoenen toch nat geworden? Laat ze dan drogen, maar nooit in de buurt van een warmtebron (zoals een radiator of kachel). Je kunt er wel krantenpapier insteken, zodat het vocht wordt opgezogen.

DIT MOET JE ZIEN
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!