Hij Giet DIT Op De Stoep En Onthult Een ONGELOOFLIJK Geheim…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Regenachtige dagen worden een stuk leuker dankzij kunstenaar Peregrine Church uit Seattle. Zijn project, dat Rainworks heet, bevat een reeks van water-geactiveerde kunst en verborgen boodschappen die alleen verschijnen als het nat is. Hoewel we veel indrukwekkende kunstwerken hebben gezien, waar dit breinbrekende sculptuur er een van is, bewijst Church met zijn kunst dat wat normaal gesproken ‘gewoon’ is, nu buitengewoon wordt. In de video legt Church uit dat de kunstwerken zijn ontworpen om mensen vrolijk te maken op regenachtige dagen.

kunst

Het eerste kunstwerk wat hij gecreëerd heeft door gebruik te maken van deze techniek heet “Stay dry out there,” en bevindt zich in West Seattle, Californië naast een bushalte. Volgens Church zijn de producten die hij gebruikt om de kunst te maken milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en niet giftig. Elke Rainwork blijft ongeveer vier maanden tot een jaar liggen, afhankelijk van hoeveel er over zijn kunstwerken heengelopen wordt — hoe meer slijtage hoe sneller het zal vervagen.

Een Rainwork is het meest levendig tijdens de eerste paar weken, daarna begint het langzaam te vervagen. Hij legt verder uit dat de kunst tijdelijk en niet schadelijk voor het oppervlak is. Church zijn Rainworks zijn legaal in Seattle. Alleen al kijken naar deze prachtige kunstwerken heeft mijn dag opgevrolijkt. Dit is nog eens een leuk en slim idee! Ik kan niet wachten om te zien wat hij volgende keer maakt.

Bekijk hieronder de video. Vind je dit soort kunstwerken mooi, vergeet deze video dan niet te delen zodat meer mensen kunnen genieten van Church zijn ongelooflijke meesterwerken!