“Wat is het ergste woord wat je je moeder ooit hebt horen zeggen?” De antwoorden zijn hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Voor het Amerikaanse televisie programma Jimmy Kimmel Live worden op straat jonge kinderen aangesproken.

Kimmel wil graag een theorie testen. Onlangs is in zijn show besproken dat vrouwen schijnbaar eerder scheldwoorden gebruiken dan mannen wanneer ze boos zijn. Is dit echt waar? Daar kom je maar op één manier achter! Welke groep vrouwen heeft de meeste stress en reden om af en toe boos te worden? Juist, moeders! Er wordt de kinderen op straat gevraagd wat het ergste woord is wat ze hun moeder ooit hebben horen zeggen. De antwoorden van de kinderen zijn zo eerlijk!

tweeling

Deze video is heel erg grappig maar heeft ook een serieuzere ondertoon. Er wordt zo ook aandacht besteed aan het schreeuwen en schelden van ouders waar hun kinderen bij zijn. Met dit grappige filmpje wordt heel slim deze ouders een spiegel voorgehouden.

Zoals je in de video zal zien zijn er ook zat ouders die heel goed opletten wat ze zeggen waar hun kinderen bij zijn. De schattige tweeling krijgt vooral het woord ‘nee’ te horen, en andere kinderen vinden het woord ‘stom’ of ‘stout’ het ergste wat ze hun moeder ooit hebben horen zeggen. Nou, dat valt mee!

Maar er zijn ook kinderen die een heel blik aan scheldwoorden weten open te trekken wanneer hen de vraag wordt gesteld. Prachtig om te zien dat ze heel goed weten dat dit slechte woorden zijn die je niet hardop mag zeggen! Fantastisch om te zien hoe ze schuldig om zich heen kijken zodra ze een scheldwoord zeggen!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!