Wat Deze Vrouw Haar Man Vertelde In Dit Fotohokje Is Hartverwarmend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er bestaan talloze creatieve manieren om je zwangerschap bekend te maken aan vrienden en familie. De ene doet het simpel, de ander maakt er een heus feest van met alles erop en eraan. We hebben ondertussen al veel voorbij zien komen wat betreft zwangerschapsaankondigingen, maar deze is wel heel speciaal en zal je nog lang bijblijven! Nadat Jessica Devins ontdekte dat ze zwanger was van haar eerste kindje, wou ze de reactie van haar man vastleggen op een zo oprechte manier mogelijk, zonder dat hij merkte dat het allemaal opgenomen werd. Daarom besloot ze om de zwangerschap bekend te maken terwijl ze samen in een fotohokje zaten.

De tekst op het mutsje luidde: “Baby.”

zwangerschapsaankondiging

Haar nietsvermoedende man zat naast haar en samen poseerden ze voor een fotoserie. Maar plotseling haalde Jessica een mutsje tevoorschijn met de tekst “Baby” erop. Haar man stond in het begin verbaasd te kijken, maar later realiseerde hij zich dat hij vader zou worden. Het overweldigende nieuws werd hem even teveel: hij geeft zijn vrouw een knuffel en een zoen terwijl hij de tranen van zijn gezicht veegde. Een reactie die te schattig voor woorden is. Wauw!

Jessica zette de video op YouTube, waarop ze vervolgens reageerde: “We zitten vol van vreugde en om vervolgens te zien hoeveel mensen onze video leuk vonden is gewoon hartverwarmend!!” Wij feliciteren deze aanstaande ouders en hopen dat het kindje gezond en wel op de aarde mag worden gezet.