Een vreemdeling houdt haar zoon vast. Als ze twee dagen later op internet kijkt geloofd ze haar ogen NIET!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het reizen met kleine kinderen kan een behoorlijke opgave zijn, vooral als ze nog klein zijn. Gelukkig zijn er altijd mensen die bereid zijn om een handje te helpen.

Coty Vincent is moeder van een prachtige tweeling. Ze kreeg onlangs hulp op een plek waar ze dit niet verwacht had. Coty raakte niet lang geleden betrokken bij een auto-ongeluk. Terwijl haar verzekering alles op een rijtje zette, werd ze gedwongen om tot die tijd een andere auto te huren. Ze ging naar Enterprise Rent-A-Car. Ze hoopte dat ze er snel klaar mee kon zijn. De tweeling was nog maar 11 maanden oud, en Coty had geen kinderwagen waar beide kinderen in konden zitten.

vreemd1

Ze moest dus beide kinderen dragen, terwijl ze tegelijk probeerde om een auto te huren bij één van de medewerkers. Maar toen kreeg ze plotseling hulp uit een onverwachte hoek. John, de werknemer die Coty ten hulp stond, bood direct aan om één van haar zoontjes vast te houden, zodat Coty tenminste 1 arm vrij had.

vreemd2

Een van de meest meelevende en zorgzame mensen die ik in lange tijd heb ontmoet”, schreef Coty op Facebook.
“Er zouden meer mensen zoals John moeten zijn, die net even wat extra hun best doen.”

vreemd3

Coty was aangenaam verrast door de geweldige service die ze kreeg. Ze plaatste een foto van John met één van haar jongens op Facebook, en na twee dagen, had haar berichtje al meer dan 125 000 reacties gekregen op Facebook.

In deze harde en tragische tijd, is het goed om ook eens aandacht te geven aan mensen die gewoon vriendelijk zijn,” vertelde Coty.

vreemd4

Al snel kreeg ook Enterprise Rent-A-Car het nieuws te horen over één van hun personeelsleden. Ze besloten om ook een duit in het zakje te doen. Ze kochten een ruime tweeling-kinderwagen voor de familie en gaven John een ruime beloning voor zijn uitstekende service. Zo zie je maar: een klein gebaar kan een groot verschil betekenen!