Hij Verwijdert Het Pluizenfilter Uit Zijn Wasdroger En Houdt Het Onder De Kraan. De Reden? Ik Had Geen Idee!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hier bij Viralmundo delen we graag handige tips die het leven net iets makkelijker maken – en deze tip is absoluut briljant.

In deze handige video komen we erachter hoe belangrijk het is om het pluizenfilter van je wasdroger goed schoon te maken. Ik heb altijd geleerd dat als je door de pluizenfilter heen kunt kijken, deze volledig schoon is.

Maar niets is minder waar, zeker als je gebruikt maakt van wasverzachter. Je moet niet alleen door de pluizenfilter heen kunnen kijken, maar er moet ook water doorheen kunnen stromen. Pas dan is de pluizenfilter écht goed schoon. Als de filter niet goed schoon is, kan dat brandgevaar opleveren voor je wasdroger en we begrijpen dat je dat liever niet wilt.

pluizenfilter wasdroger

ZIE OOK: Ze doet een balletje van aluminiumfolie bij haar was. De reden? Briljant!

Om de pluizenfilter van je wasdroger schoon te maken hoef je er alleen maar met een borsteltje overheen te gaan, zoals wordt voorgedaan in deze video. Giet er vervolgens wat water op. Stroomt het water door de filter heen? Dan is hij volledig schoon. Naast het feit dat deze informatie erg handig is, bevorderd deze tip ook nog eens de veiligheid. Vergeet deze belangrijke informatie daarom ook niet te delen met je vrienden!

Son in law Cameron Beckwith,just showed me something I didn't know..good information

Geplaatst door Whitney Crooks op zaterdag 3 januari 2015