Ze Gaat Waterskiën, Maar Kijk Eens Wat Er Plotseling Naast Haar Opduikt… Sensationeel!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Sommige dingen ervaar je maar één keer in je leven, en ik weet zeker dat dit zo’n moment is, dat gelukkig op film is vastgelegd.

Soms zie je video’s waarvan je denkt: dat wil ik ook meemaken! Dit is er zo één. Ik heb ook weleens gewaterskied en heb ook dolfijnen in het wild gezien. Maar waterskiën achter een speedboot, terwijl tientallen dolfijnen naast je zwemmen en springen, dat dan weer niet! Terwijl de vrouw nietsvermoedend aan het waterskiën is achter een speedboot, duiken daar ineens verschillende dolfijnen aan de oppervlakte. De bestuurder van de speedboot aarzelde geen moment om dit spektakel vast te leggen. De waterskiester achter de speedboot moet zich geweldig hebben gevoeld.

wakeboard, surfen, speedboot, boot, reizen, Californië

ZIE OOK: Duiker ontdekt walvis, maar wanneer hij dichterbij komt, komt hij tot een schokkende ontdekking.

Deze geweldige gebeurtenis vond plaats in de Golf van Californië, ook wel de Zee van Cortés genoemd, in de Verenigde Staten. Dit is echt zo’n ervaring die ze niet snel zal vergeten en het feit dat deze video 12 miljoen keer is bekeken bewijst dit wel. Dolfijnen zijn niet alleen prachtige, intelligente en speelse dieren, ze maken ons ook zo enorm vrolijk! Bekijk de geweldige video hieronder en vergeet deze niet te delen met een vriend of vriendin waarvan je denkt dat hij of zij het op prijs zal stellen!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!