Politie waarschuwt voor gevaarlijke ‘killerclowns’ in Nederland

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het zal je niet ontgaan zijn in het nieuws van de afgelopen week; er zijn met name in Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde staten gewapende clowns gesignaleerd die doodgewone burgers de stuipen op het lijf jagen. Helaas lijkt deze ‘hype’ nu ook overgewaaid te zijn naar Nederland en de rest van Europa.

clown

De politie waarschuwt nu al in Almere via Social media dat er al diverse meldingen zijn binnengekomen van een angstaanjagende ‘killer clown’ in de wijk. Buurtbewoners wordt op dit moment opgeroepen direct 112 te bellen als ze zulke clowns zien. Gelukkig heeft de recherche een onderzoek ingesteld. De clown loopt vermoedelijk met een mes rond met bloedsporen erop.

clown2

Wij kunnen ons de angst van de mensen wel voorstellen, je zult in de late avond maar zo’n enge clown tegenkomen.
Wist je dat er een clownsfobie bestaat? Dit wordt Coulrofobie genoemd.

Hier een voorbeeld van een killerclown in een zogenoemde ‘prank’

Vergeet dit bericht niet de liken en te delen om dit gevaar zo snel mogelijk te delen met je vrienden en familie die je dierbaar zijn!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!