Waarom Zette Ze Een Glas Melk In De Magnetron? Dit Is Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ben jij een enorme koffiefanaat? Kan jij geen dag of zelfs geen ochtend zonder een lekker bakje koffie? Het is oké om zo te zijn — je bent vast niet de enige. Ik moet er zelf ook niet aan denken om een dag zonder koffie te moeten leven. Oké, misschien is dat een beetje overdreven, maar je snapt wat ik bedoel. Verslaafd ben ik ook niet, want ik probeer het koffiegebruik binnen de perken te houden en daarmee bedoel ik zo’n twee kopjes koffie per dag — maar ik kijk altijd weer uit naar m’n kopje koffie in de ochtend. Gewoon, om lekker wakker te worden. Er gaat niks boven een ontbijt met een heerlijk warm bakje koffie, toch?

melk-magnetron

Het kan zijn dat je ‘gewone’ koffie een beetje saai vindt. Laat de maker van het volgende filmpje daar nou nét iets op verzonnen hebben! Ikzelf had eigenlijk nooit stilgestaan bij deze handige tip, want ik dacht altijd dat alleen luxe koffiezetapparaten zoiets lekkers konden maken. Niet dus, want je hebt zelf in no-time gemaakt!

Het enige wat je nodig hebt is een mason jar (hittebestendige pot), wat melk en tot slot een magnetron. Vanaf nu zullen al je gasten zich afvragen hoe je dit hebt gedaan. Is het gemaakt door een luxe koffiezetapparaat? Nope. Kost het veel tijd om te maken? Nope. Kan iedereen het maken? Jazeker. Na het zien van het onderstaande filmpje zal koffiedrinken nooit meer hetzelfde zijn.