Een timmerman ziet een vuilniszak langs de weg bewegen. Wat hij erin vond? Ik ben in tranen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een aantal jaren gelden viel het een timmerman uit Ecuador op dat een vuilniszak vreemd bewoog bij een container naast zijn werkplaats. Toen hij de zak opende kreeg hij de shock van zijn leven…

Hij vond een pasgeboren baby, gedumpt in de vuilniszak. De arme baby was waarschijnlijk in de steek gelaten door zijn moeder omdat hij een verstandelijke beperking had. Maar dankzij de timmerman met een goed hart werd de bijzondere jongen gered en in een omgeving geplaatst waar hij speciale zorg kreeg. Tijdens een vakantie in Ecuador in 2004 kregen Rachel Van Eerden en haar gezin een rondleiding in datzelfde tehuis. “Terwijl we een rondleiding kregen vielen mijn ogen op dit kleine mannetje,” vertelt Rachel. “Het was liefde op het eerste gezicht.”

adopteren

Rachel heeft niet alleen een broer met het Syndroom van Down, ze werkt ook nog eens als onderwijzeres met kinderen met speciale behoeften. Ze kon de band die ze met deze kleine baby genaamd Eddie had niet negeren. Vijf jaar later was Rachel officieel Eddie’s adoptiemoeder. Het is ontzettend bijzonder om te zien hoe Rachel en Jim de kleine Eddie in huis namen. Rachel legt in de onderstaande video met tranen in haar ogen uit hoe dit verhaal tot stand is gekomen.