Vrouwen Van Boven De 40 Zijn De Leukste Vrouwen. Dit Is De Tekst Die Op Internet Opschudding Veroorzaakt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Schrijver Frank Kaiser schrijft veel voor de website Suddenly Senior, maar zijn column over vrouwen van boven de 40 wordt de afgelopen weken massaal gedeeld. En nadat we zijn column hebben gelezen, snappen we wel waarom!

Er zijn veel dingen in deze column die we herkennen en waar we het absoluut mee eens zijn. Zorg er alleen wel voor dat je de gehele tekst leest, want het beste staat aan het eind. Vergeet deze tekst na afloop niet te delen met je vrienden als je het er ook mee eens bent. Zijn column luidt als volgt:

huwelijk

Vrouwen van boven de 40 zijn de leukste vrouwen, en wel hierom:

– Een vrouw boven de 40 jaar maakt je in het midden van de nacht nooit wakker met de vraag: ‘wat denk je?’ Het kan haar toch niet schelen.

– Als een vrouw van boven de 40 geen voetbal wil zien, dan gaat ze niet klagend naast je op de bank zitten. Ze gaat ergens anders heen en doet iets wat zij leuk vindt.

– Vrouwen van boven de 40 zijn gul met complimenten, vaak zonder reden. Ze weten immers hoe het voelt om niet te worden gewaardeerd.

– Een vrouw van boven de 40 is elegant met knalrode lippenstift. Dat geldt niet voor jongere vrouwen. Een paar rimpeltjes maken een vrouw van boven de 40 meer sexy dan jongere vrouwen.

– Een vrouw van boven de 40 heeft genoeg zelfvertrouwen om je aan haar vriendinnen voor te stellen. Een jongere vrouw die een vriend heeft, kan soms haar beste vriendin ontlopen omdat ze haar man niet vertrouwt in de buurt van andere vrouwen.

– Een vrouw van boven de 40 kent zichzelf goed genoeg om zich goed in haar vel te voelen en te weten wat ze wil en van wie ze dat wil hebben. Het interesseert vrouwen van boven de 40 niets wat je van haar of van haar handelingen vindt.

– Het maakt vrouwen van boven de 40 niet uit of je haar vriendinnen aantrekkelijk vindt, want ze weet dat haar vriendinnen haar man nooit van haar af zullen pakken.

– Vrouwen worden psychologisch sterker met de leeftijd. Je zonden hoef je niet meer op te biechten.

– Vrouwen van boven de 40 zijn eerlijk en oprecht. Ze zeggen meteen als je een idioot bent of je zo gedraagt. Zo weet je dus waar je aan toe bent.

Ik ben dol op vrouwen van boven de 40, om een heleboel verschillende redenen. Helaas geldt datzelfde niet voor mannen in dezelfde leeftijdsgroep. Voor elke formidabele, vindingrijke, mooi gekapte dame, is er een kale man met dikke bierbuik die denkt nog met een 22-jarige te moeten flirten. Namens deze mannen zeg ik tegen alle vrouwen: SORRY!

En tegen al die mannen die zeggen: ”Waarom zou ik een hele koe kopen als ik de melk gratis kan krijgen?” – Wel, oudere dames kennen een beter gezegde: waarom een heel varken kopen voor een kleine worst?!

Volg ons op Facebook: