Vrouw ziet iets heel bizars op haar paard zitten en grijpt snel haar camera!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het was een doodnormale dag in de stallen. Maar dan valt Nancy Elwood iets vreemds op.

Er wonen in de stallen meer dieren dan alleen de 4 paarden van Nancy. Zo lopen er ook een aantal kippen rond. Normaal gesproken blijven deze uit de buurt van de paarden maar vandaag besloot een kip met de naam Chickaleta dat het de hoogste tijd was om vriendschap te sluiten met een van de paarden. Een goede buur is namelijk altijd beter dan een verre vriend. Gelukkig denkt paard Rocky daar ook zo over en de twee sluiten een vriendschap om niet snel meer te vergeten!

paard-paardensport-ruiter-ruitersport-ruiterkleding

“Rocky, wat doe je met die kip” vraagt Nancy vol ongeloof in de video. “Niemand zal dit geloven”. Chickaleta is boven op Rocky geklommen. Als een stijlvol veren hoedje zit ze boven op het hoofd van het paard. Je moet twee keer kijken om te zien dat het een kip is! Rocky schud speels met zijn hoofd. Waarschijnlijk kriebelen de veren van de kip in zijn oren.

Chickaleta is duidelijk niet bang voor het grote paard en Rocky lijkt het wel gezellig te vinden dat de kip over zijn rug loopt. Deze twee zijn duidelijk dikke vrienden! Fantastisch om te zien dat vriendschap geen grenzen kent!

Heb jij ook zo moeten lachen om deze ongewone vriendschap? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt