Vrouw ziet iets heel bizars op haar paard zitten en grijpt snel haar camera!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het was een doodnormale dag in de stallen. Maar dan valt Nancy Elwood iets vreemds op.

Er wonen in de stallen meer dieren dan alleen de 4 paarden van Nancy. Zo lopen er ook een aantal kippen rond. Normaal gesproken blijven deze uit de buurt van de paarden maar vandaag besloot een kip met de naam Chickaleta dat het de hoogste tijd was om vriendschap te sluiten met een van de paarden. Een goede buur is namelijk altijd beter dan een verre vriend. Gelukkig denkt paard Rocky daar ook zo over en de twee sluiten een vriendschap om niet snel meer te vergeten!

paard-paardensport-ruiter-ruitersport-ruiterkleding

“Rocky, wat doe je met die kip” vraagt Nancy vol ongeloof in de video. “Niemand zal dit geloven”. Chickaleta is boven op Rocky geklommen. Als een stijlvol veren hoedje zit ze boven op het hoofd van het paard. Je moet twee keer kijken om te zien dat het een kip is! Rocky schud speels met zijn hoofd. Waarschijnlijk kriebelen de veren van de kip in zijn oren.

Chickaleta is duidelijk niet bang voor het grote paard en Rocky lijkt het wel gezellig te vinden dat de kip over zijn rug loopt. Deze twee zijn duidelijk dikke vrienden! Fantastisch om te zien dat vriendschap geen grenzen kent!

Heb jij ook zo moeten lachen om deze ongewone vriendschap? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!