Vrouw Verrast Man Met Eerste Zwangerschapsaankondiging Na Jaren Van Onvruchtbaarheid.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Doug Price en zijn vrouw; ze zijn bijna tien jaar getrouwd en wachten al jaren op een geluksmomentje. Hun allergrootste wens was de komst van een kindje, maar dat leek onmogelijk nadat Brenda onvruchtbaar werd verklaard. Om hun trouwdag te vieren nam het koppel een video op om mee te doen aan een wedstrijd waarbij een trip Aruba te winnen viel. Het stel was 10 jaar geleden naar Aruba geweest voor hun huwelijksreis en ze zouden graag weer eens terug willen. Maar de video verliep anders dan je zou denken.

onvruchtbaar

Brenda zegt dat ze haar man nooit eens kan verrassen, maar in de video krijgt hij toch echt de verrassing van zijn leven toen Brenda aankondigde dat ze zwanger was, en het was 100 procent op natuurlijke wijze gebeurd. Doug was al snel in tranen. Hij kon niet geloven dat na al die ellende eindelijk het goede nieuws kwam, maar gelukkig was het echt zo. De trip naar Aruba hebben ze helaas niet gewonnen, maar Doug en Brenda hebben met een baby op komst misschien wel iets veel mooiers te pakken.

Als je zelf problemen met onvruchtbaarheid hebt ondervonden of je kent iemand die dat heeft, dan weet je hoeveel zo’n moment kan betekenen. Wij wensen dit stel veel geluk met hun aanstaande kindje en hopen dat het gezin maar lang gezond en gelukkig mag zijn. Bekijk hieronder de emotionele aankondiging en wees niet bang om dit prachtige moment te delen met vrienden op Facebook.