Ze Dachten Dat Het Een Gewone Etalagepop Was… Totdat Het Begon Te Bewegen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Geef toe, etalagepoppen kunnen best eng zijn. Ik heb al teveel enge films gezien waarin etalagepoppen tot leven komen en nu kan ik geen kledingwinkel meer binnenlopen zonder daar aan te denken. Wat als ze opeens tot leven komen, wie kan ze dan stoppen? Gelukkig dacht ik tot voorheen dat dit alleen in films gebeurde, maar toen kwam ik langs deze video waarin een op het eerste gezicht doodgewone etalagepop tot leven komt… als meer etalagepoppen hetzelfde zouden doen als deze vrouw, zou ik er veel minder bang voor zijn.

mannequin pop paspop etalagepop

Sterker nog, dan zou ik gegarandeerd een feestje bouwen met hen! Bekijk in de onderstaande video hoe de etalagepop tot leven komt en wat ze allemaal doet. Geloof me, het is echt het bekijken waard. Origineel bedacht! Dankzij deze vrouw ben ik officieel van mijn angst voor etalagepoppen af. Nu kan ik eindelijk een kledingzaak binnenlopen in vrede. Angst overwinnen is altijd iets goeds.