Deze Vrouw Plaatste Foto’s Van Zichzelf Zonder Make-Up. Dit Is Hoe Erop Gereageerd Werd.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat is perfectie? Zijn mensen verantwoordelijk voor het zijn van perfect? Of heeft de natuur ons precies gemaakt op de manier zoals we moeten zijn? Al jarenlang leert de media en entertainmentindustrie ons niet alleen hoe perfectie eruit ziet, maar ook wat we zijn als we perfectie niet nastreven. Door het gebruik van sociale media wordt het nog gemakkelijker om er ‘perfect’ uit te zien. Je gooit even een mooie filter over je foto, bewerkt het hier en daar en voilà. Op die manier creëert sociale media onrealistische verwachtingen voor zowel mannen als vrouwen.

huidverzorging huidproblemen acne

Vandaag de dag zijn we als maatschappij zo gewend om valse beelden van perfectie te zien en vergelijken we ons met deze onrealistische schoonheidsidealen dat het soms moeilijk is om het belangrijkste te herinneren – dat je mooi bent. Door het maken van deze video laat Em Ford ons kennismaken met de onrealistische verwachtingen van schoonheid. Nadat ze foto’s van zichzelf zonder make-up op internet had gezet, werd ze gebombardeerd met kwetsende opmerkingen en beledigingen over haar grootste huidprobleem: acne. Ze gebruikte de kritiek als inspiratie om haar verhaal te vertellen en werd een inspiratie voor mensen die ook slachtoffer zijn van het valse idee van perfectie.

Em zegt, “Je bent prachtig – ongeacht hoe slecht je je soms voelt, hoeveel zorgen je je maakt over je uiterlijk, hoe moeilijk je het vindt om vrienden te maken of zelfverzekerd te zijn. Geloof in jezelf en laat niemand je vertellen dat je niet mooi bent – zelfs jijzelf niet.” Bekijk hieronder de krachtige video van Em Ford en wees niet bang om deze video verder te delen op Facebook.