Vrouw Maakt Elke Dag Een Selfie… Met Een Schokkend Eind

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je zou denken dat dit een normaal filmpje is waarin een zelfverzekerde vrouw een jaar lang elke dag een selfie maakt. Maar hoe meer je het einde van het filmpje nadert, hoe duidelijker het wordt dat dit geen standaard selfie filmpje is, maar een filmpje met een schokkende en duidelijke boodschap. Deze Kroatische vrouw nam namelijk elke dag een foto van zichzelf in het jaar dat volgens haar het ergste jaar ooit is. In het begin zien we een stralende, vrolijke en zelfverzekerde vrouw. Maar helaas worden de foto’s elke dag treuriger en tegelijkertijd schokkender.

vrouw-maakt-elke-dag-foto

Op een gegeven moment zien we zelfs verwondingen in haar gezicht verschijnen. Een gruwelijk gezicht.

Op de laatste foto staat een boodschap geschreven. “Help me. Ik weet niet of ik tot morgen kan wachten”, staat erop. Duidelijke boodschap: ze vraagt attentie tegen lichamelijk geweld. De boodschap komt hard binnen.

De video is een campagne uit Kroatië tegen lichamelijk geweld en is bedoeld om slachtoffers aan te sporen om hulp te vragen. Of de verwondingen nou geschminkt zijn of niet, de boodschap is duidelijk en komt keihard binnen.

Bekijk hieronder het filmpje. Let op: sommige beelden kunnen als schokkend worden ervaren.