Ze Kocht Een Oud Bankgebouw Op Om In Te Wonen. Maar Je Gelooft Nooit Hoe Het Er Van Binnen Uitziet!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Cathy Calhoun’s eerste baantje was als bankbediende bij de Nationale Bank van Spring City. Even later nam ze ontslag en begon ze een eigen juwelierszaak, maar toen ze zag dat de bank te koop stond in 1989, pakte ze haar kans en kocht het gebouw op. Ze betaalde $52,000 voor het gebouw, maar het zou nog steeds 24 jaar duren om het gebouw te renoveren naar hoe het er vandaag uitziet. Deze video laat een mooie tour door het huis zien.

Het ruim 480 vierkante meter grote gebouw was gebouwd in 1872, maar zag er nog steeds goed uit toen het verkocht werd. Cathy heeft er een compleet woonhuis van gemaakt met 3 slaapkamers, 3 badkamers en zelfs een kelder.

Hoewel ze veel aan het gebouw toegevoegd heeft, blijven er onderdelen van het interieur behouden, inclusief de antieke kroonluchters.

vastgoed

De buitenkant van het pand is altijd hetzelfde gebleven en ze heeft zelfs de klok teruggehangen die goed te zien is op foto’s van het exterieur. Ook is de dubbele deur behouden gebleven. Ze vertelt dat er soms zelfs mensen aankloppen omdat ze denken dat het nog steeds een bank is. Maar als die mensen aankloppen vertelt ze vriendelijk en grappend dat ze alleen deposito’s accepteert.

Ze liet de lobby van het gebouw herstellen en huurde een schilder in om het plafond te decoreren. De roze wolken in de lichtblauwe lucht zijn bedoeld om de zonsondergang te imiteren die te zien is op het platteland van Pennsylvania.

Ik ga niet verklappen wat er zich bevindt in de kelder van het gebouw, maar ik kan je wel alvast vertellen dat het te maken heeft met een kluis.

Het is geweldig wat ze heeft weten te doen met dit historische gebouw. Met een prijs van $52,000 en een onbekend bedrag dat ze gespendeerd heeft aan de renovatie, lijkt dit een slimme investering te zijn geweest.