Deze Invalide Vrouw Heeft Hulp Nodig, Maar Let Op Wat Haar Hond Doet… Ik Ben In Tranen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Griffin de schattige golden retriever doet werkelijk alles voor het invalide baasje Clare Syversten. Van de vaatwasser inruimen tot op het knopje drukken bij het stoplicht, deze loyale pup doet het allemaal. De 26-jarige vrouw uit Northolt, Engeland lijdt aan het Syndroom van Ehlers-Danlos; een erfelijke aandoening waarbij de bindweefsels ongewoon rekbaar en meegevend zijn waardoor ze in een rolstoel moet zitten. Ze zegt dat de geringste beweging ervoor kan zorgen dat haar gewrichten verschuiven of ontwrichten. Ze voelde zich hulpeloos — totdat ze eindelijk haar trouwe viervoeter vriend vond.

hulphond

Ze ontmoette Griffin dankzij de liefdadigheidsinstelling Canine Partners. Die organisatie zorgt ervoor dat hulphonden met invalide eigenaren worden gematcht om hun leven gemakkelijker te maken. Ze zijn al bijna twee jaar bij elkaar en de twee zijn onafscheidelijk. In de video doorlopen Syversten en haar hond een gewone dag. Omdat ze in een rolstoel zit gaat zo’n dag gepaard met veel uitdagingen. Op een gegeven moment, als ze naar de supermarkt gaan, helpt Griffin haar een handje door haar portemonnee aan de cassière te geven. De hond helpt haar zelfs met producten uit de hogere schappen te halen.

Syversten heeft het veel over de positieve impact die deze hond heeft op haar leven. “Als je in een rolstoel zit word je vaak genegeerd door mensen. Nu heb ik Griffin. Ik zou hulpeloos zijn zonder hem. Hij maakt alles weer vrolijk,” vertelt ze terwijl ze de tranen van haar gezicht veegt.

Bekijk de emotionele en hartverwarmende video hieronder en deel dit prachtige bericht met anderen.