Vrouw Doet Alsof Ze Zwanger Is, Maar DIT Zag Ze Niet Aankomen…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een grapje uithalen kan leuk zijn, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Vooral als het je werk is om mensen in de maling te nemen. Ooit kan dat je duur komen te staan en deze Tsjechische vrouw is daar het levende bewijs van toen ze haar vriend voor de gek wilde houden.

Ze wilde namelijk haar vriend laten geloven dat ze zwanger was. Om haar leugen geloofwaardiger te maken, gebruikte ze een positieve zwangerschapstest en liet het resultaat zien aan haar vriend. In de eerste instantie vraagt hij zich af of het echt is, maar zodra ze blijft zeggen dat het écht geen grap is, slaat hij helemaal door.

zwanger zwangerschapstest

Hij beweert dat ze hem bedrogen heeft omdat hij namelijk zelf geen kinderen kan krijgen. Hij besluit dit voor het eerst aan haar te vertellen. Dat doet hij blijkbaar zo geloofwaardig dat de vrouw erin trapt. Ze vraagt zich af waarom hij dit nu pas vertelt, want ze hebben immers al drie jaar een relatie. Wat volgt is een hevige discussie, maar op het einde komt de aap uit de mouw!

Een ding is zeker: maak dus voortaan geen grapjes met valse zwangerschapstesten. De vruchtbare YouTube-beelden die zijn gemaakt door de Viral Brothers zijn in drie dagen tijd al meer dan twee miljoen keer bekeken. Het kan goed zijn dat de hoofdrolspelers je bekend voorkomen, want beiden hebben er hun levenswerk van gemaakt om elkaar in de maling te nemen. En dat is goed gelukt, zo bewijzen de onderstaande beelden!