90-Jarige Vrouw Is Van Plan Om Een Backflip Te Doen. Een Moment Later? Ik Lig Dubbel!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze meeste 90-jarige mensen zijn waarschijnlijk ietwat stijf, dus het is al gauw knap als iemand op zo’n hoge leeftijd een acrobatisch trucje uithaalt. Helemaal in het geval van de 90 jarige June die haar vriendinnen heeft wijsgemaakt dat zij een backflip (achterwaartse salto) gaat doen. Toen ze dat zei was ik toch wel een beetje bezorgd: Ze zou zichzelf ernstig kunnen bezeren! Haar vrienden geloven haar natuurlijk niet totdat ze het zien. Echter heeft ze een sneaky plan bedacht om haar ietwat angstige toeschouwers te grazen te nemen.

backflip

Bekijk hoe deze brutale mevrouw klaar gaat staan om haar salto uit te voeren, maar zodra het moment daar is, doet ze wel een heel speciale “double backflip.” Dit had niemand verwacht van een 90-jarige! Hier bij Viralmundo kunnen we wel lachen om zo’n geintje en we hadden dan ook niet verwacht dat deze mevrouw dit grapje uit ging halen.

Er gaat niks boven een wat oudere vrouw met een goed gevoel voor humor die het leven niet al te serieus neemt! Bekijk hieronder haar truc. Zag jij het aankomen? Is ze grappig of vind je het maar een beetje overdreven? Deel je mening en deze video op Facebook als je dit net zo hysterisch vond als wij.