Hij Vraagt Deze 92-Jarige Vrouw Om Te Dansen, Maar Wanneer Ze De Dansvloer Betreedt? Wow!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Leeftijd is maar een getal voor de 92-jarige Phyllis Sues. Ze is nog bijzonder actief en dat heeft ze te danken aan haar actieve levensstijl. Zo doet ze aan tennis, yoga, trapeze, touwtje springen en wandelen en ze is voorlopig nog niet van plan om te stoppen. Recentelijk is ze begonnen met het dansen van de tango en sindsdien is ze niet meer te stoppen! Ze besloot haar dans met haar yoga instructeur Anthony Benenati op te nemen en het te delen met de wereld. In de onderstaande video viert Sues haar 92e verjaardag… door ons de Argentijnse tango te laten zien.

stijldansen

Ondanks het feit dat ze last heeft van een versleten rug, beschikt ze over vloeiende dansbewegingen en danst ze als een echte professional. Het is geen wonder dat de Argentijnse tango ook wel ook wel de ‘geschiedenis van de liefde in drie minuten’ genoemd wordt. Het was voornamelijk een dans van improvisatie, maar de man zal altijd de leiding nemen. Beide partners vullen de dans naar eigen inzien in. In de ballroom worden er strakke vaste figuren gedanst met herkenbare hoofdbewegingen van de vrouw.

Zoals je kan zien laten haar mooie bewegingen zien hoe ver ze is gekomen. Het kost veel tijd en moeite om de dans onder de knie te krijgen, maar deze 92-jarige vrouw doet het gewoon. Wat een inspiratie voor ons allemaal!

Wat voor activiteiten zou jij doen op je 92e verjaardag? Laat het weten op Facebook en vergeet niet: Leeftijd is maar een getal! Als je het met ons eens bent, vergeet haar fantastische optreden dan niet te delen met je vrienden.