Oudere Dame Stopt Voor Een Straatartiest, Maar Zodra Ze Omhoog Kijkt? Iedereen Is Verbijsterd!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Straatartiest en beatboxer Power Beat was zijn ding aan het doen in de straten van Brussel, toen plotseling een oudere dame voorbij kwam gelopen die een stukje aan het wandelen was met haar hondje. In de eerste instantie dacht ik dat er niks speciaals zou gaan gebeuren, maar ik had het compleet mis! We hebben al veel video’s gezien van dansende en swingende oma’s en opa’s, maar wat deze dame kan spant toch echt de kroon. Ze treedt op voor het publiek als een ware breakdance artiest. Haar moves zijn flexibel en ze beweegt alsof ze nog een tiener was, en dat op zo’n hoge leeftijd!

straatartiest artiest muzikant straatmuzikant dansen danseres breakdance

Ze buigt, stampt, zwaait, en laat de muziek door haar hele lichaam gaan — en dat allemaal in een trenchcoat en kokerrok. En zodra steeds meer mensen komen kijken, gaat oma letterlijk door de knieën met haar handen op de grond, laat ze haar hondenriem los en danst ze op de straatstenen. Ik vind dat Power Beat deze vrouw onmiddellijk moet inhuren als onderdeel van zijn act! Let ook even op de gezichtsuitdrukking van haar hondje dat de hele tijd toekijkt. Alsof ze denkt: “Kunnen we gaan, mam? Dit is zo gênant!”

Leeftijd is maar een getal en deze vrouw is daar het levende voorbeeld van. Als deze video je heeft laten lachen, vergeet hem dan niet te delen met vrienden op Facebook. Ik weet zeker dat het hun dag weer goed zal maken!