Ze hoopten dat hun zoon een band zou krijgen met de nieuwe hond – maar DIT hadden ze nooit verwacht.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het verwelkomen van een nieuw familielid is natuurlijk altijd wel een beetje spannend. Het is alleen nog een beetje onvoorspelbaar hoe de kinderen zullen reageren op het nieuwste lid.

Neem als voorbeeld mijn familie toen we voor het eerst een hond in huis namen. We hadden geen idee hoe onze kleine meid hierop zou reageren. Het is daarom ook heel belangrijk voor ouders om er (zeker op het begin) bovenop te zitten, en ze NOOIT alleen laten met elkaar. Kleine kinderen, net zoals huisdieren kunnen zich op sommige momenten nog wel eens onvoorspelbaar opstellen. Hetzelfde geldt voor de volgende video. Joshua’s ouders wisten niet zeker hoe hij zou gaan reageren op de nieuwe hond Toby.

band

Echter hadden ze nooit verwacht dat Joshua en Toby zo’n onbreekbare band zouden krijgen. Dus kan jij wel een opsteker gebruiken vandaag? Twijfel dan niet om deze video even te bekijken! Inmiddels is de relatie tussen Joshua en Toby bijna wereldnieuws geworden! Ze hebben de harten van miljoenen mensen wereldwijd gestolen. Een goed voorbeeld van hun band is te zien in onderstaande video. Niet alleen is het stel beste vrienden geworden, het lijken bijna broers als je ze met elkaar ziet optrekken!