Voordat Ze Begon Met Zingen Nam Haar Dochter Haar Plaats In En Won De Harten Van De Jury!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wij van Viralmundo hebben al veel audities voorbij zien komen, maar de volgende auditie is werkelijk een van de schattigste die we in tijden gezien hebben.

Ondertussen is het veertiende seizoen van American Idol begonnen en tussen de kandidaten zit onder andere de 23-jarige Kelly Kime samen met haar dochtertje Hope.

Voordat Kelly begon met zingen, liet ze haar dochtertje het nummer “Let it Go” zingen. Maar wat ze toen nog niet wisten is dat deze auditie uiteindelijk wereldwijd bekeken zou worden.

moeder-dochter-auditie

De juryleden waren behoorlijk onder de indruk en voordat Hope het wist had ze een golden ticket in handen. Hiermee was ze dus verzekerd van een plek in de volgende ronde! Nu was het de beurt aan Kelly. De juryleden waren bang dat ze haar dochter niet zou overtreffen en hoopten op het beste. Gelukkig stelde Kelly de strenge juryleden niet teleur. Ze zong het nummer “Sunday Morning” van Maroon 5 terwijl haar dochtertje op de schoot van Jennifer Lopez zat. De blik in de ogen van Hope zegt alles toen ze haar moeder zag auditeren. Wat een schatjes!