Ze geven hun jarige vogel een bijzonder cadeau voor zijn verjaardag. Zijn reactie? GENIAAL!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Heb jij ooit een vogel horen praten van dankbaarheid? Ondanks dat Marnie voor geen meter te verstaan is, is zijn enthousiasme aan alles af te lezen.

Het is mooi om te zien dat iedereen een band kan creëren met een dier, ongeacht wat voor dier het ook is. Vorige week zag ik bijvoorbeeld een video waarin een man een 2 meter lange alligator als huisdier had. Hij liet het enorme beest gewoon rondlopen in zijn woonkamer. Deze man was woonachtig in Thailand, en was tevens een ware attractie voor het hele dorp waar hij woonde. Dat kwam omdat zijn alligator tam was geworden. Alle kinderen uit de buurt kwamen hem op wekelijkse basis bezoeken om een kijkje te nemen naar het enorme reptiel dat hij los liet lopen in zijn woonkamer.

vogel

Het is alweer Marnie’s vijfde verjaardag! En als ik zo naar deze video zit te kijken heeft hij alles wat zijn hartje begeert.

Zijn baasjes hebben besloten om speciaal naar de patisserie te gaan om een taart te laten bakken voor hun lieftallige vogel. Echter, de reactie die hij geeft als Marnie erachter komt dat de taart voor hem is, is gewoon onbetaalbaar! Zelf heb ik nog nooit een vogel of dergelijke vogelsoort als huisdier gehad. Maar na het zien van deze video gaat die tijd misschien nog wel komen.