Hij haalt het deksel van een oud pak babydoekjes af. Wat hij ermee doet? BESTE IDEE OOIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Heb jij ooit wel eens babydoekjes en/of vochtige doekjes gekocht? Deze doekjes worden verkocht in van die handige doosjes met een klepje waardoor alle doekjes altijd netjes op hun plaats blijven zitten en niet uitdrogen.

Het is een handige uitvinding, maar als de doekjes op zijn vind ik het altijd zo zonde om weg te gooien. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een oplossing. Toen stuitte ik op het bekende Youtube kanaal DaveHax. Dave vond een perfecte oplossing hoe je deze verpakking op een ingenieuze manier kunt hergebruiken. Als de verpakking met doekjes leeg is, trek je de klep er voorzichtig af. Nadat je dit hebt gedaan spoel je de klep goed af met water en zeep. Als de klep eenmaal gedroogd is zou de achterkant van de klep nog ietwat kleverig moeten zijn.

doekjes

Neem je zak chips en kleef de plastic klep midden op de zak. Gebruik nu een scherp mes om een gat ter grootte van de opening van de klep in de zak chips te snijden. Op deze manier wordt jouw chips nooit meer oud, en misschien nog wel beter: het is een perfect sluiting! Bekijk de instructievideo hieronder en deel hem met je vrienden als je deze tip handig vond!