Ze Kreeg Een Hardnekkige Vlek Niet Uit Haar Tapijt, Maar Toen Ze DIT Erop Spoot, Verdween De Vlek Als Sneeuw Voor De Zon!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je glas wijn is omgevallen en er zitten vlekken in het tapijt of vloerkleed. Geen paniek! In de onderstaande video zie je hoe je ALLE soorten vlekken te lijf kunt gaan met één handig middeltje dat we allemaal in huis hebben.

Veel voorkomende tapijt vlekken, zoals bloed, wijn, kauwgom en voedsel vlekken, zijn moeilijk te verwijderen door simpelweg gebruik te maken van een schoonmaakmiddel. Vaak worden de vlekken in het tapijt alleen maar verergerd en dat is wel het laatste dat je wil hebben. Vanaf nu hoef je het tapijt niet meer weg te gooien of een dure tapijtreiniger aan te schaffen om de vlekken eruit te halen, want wij hebben de oplossing gevonden om dit op een goedkope en snelle manier te doen! Om de vlekken te lijf te gaan maken we gebruik van WD-40. WD-40 is een waterverdrijvende spray die tegelijkertijd als een smeermiddel werkt.

tapijtreiniger tapijt reiniging reinigen schoonmaken stoomreiniger tapijtreiniging

WD-40 wordt echter meer gebruikt voor andere doeleinden, bijvoorbeeld als tapijtreiniger. Spray wat WD-40 op de vlek en laat het een paar minuten intrekken. Neem een sopje van warm water en een spons en dep hiermee de vlek van het tapijt. Ten slotte pak je een droge handdoek en maak je de natte plek weer droog. That’s it! Simpeler kan niet, toch? En het beste is dat je hiervoor geen dure tapijt- of stoomreiniger hoeft aan te schaffen!

Bekijk in de onderstaande video hoe je dit precies doet. Wij bij Viralmundo maken het leven graag wat makkelijker én goedkoper. Wil je het leven van je vrienden ook makkelijker en goedkoper maken, vergeet dit handige trucje dan niet met hen te delen op Facebook — ze zullen je dankbaar zijn!

Volg ons op Facebook: