Visser Hoort Wanhopig Gekrijs, Maar Zodra Hij Fluit? Blijf Goed Naar De Oever Kijken…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze ongelooflijke video begint met een paar vissers die aan het ontspannen zijn in hun boot, maar plotseling gekrijs horen dat afkomstig is van de oever.

Zodra ze met hun boot dichterbij de oever komen, realiseren ze zich dat ze hier niet te maken hebben met een vis of ander zeedier, maar met een prachtige zwarte puppy in nood! De achtergelaten pup zag er onderkoeld, mager en hongerig uit. De mannen grepen direct in en probeerden de pup te redden, maar dat ging nog niet zo makkelijk. Op het moment dat de puppy zich realiseert dat de mannen er zijn om hem te helpen, kan hij niet snel genoeg de boot in klimmen. Uiteindelijk steekt een visser zijn hand uit naar de puppy en weet hem in de boot te krijgen.

boot, visser, vissen

ZIE OOK: Deze visser zag iets ongewoons naast zijn boot zwemmen, maar dit had hij nooit verwacht!

Het is duidelijk dat de puppy erg wanhopig was, maar gelukkig heeft hij nu een nieuw thuis gevonden. “Ik bracht hem mee naar huis, gaf hem te eten en deed hem in bad,” vertelt de visser. Bekijk de heldhaftige redding hieronder en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook om deze vissers te bedanken voor hun heldendaad!

Meer dierenverhalen? Like ons en mis niks!