Deze Vrouwen Zwommen Naakt In De Vijver Van Een Boer. Wat De Boer Zei Toen Hij Hen Zag? Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het volgende verhaal is een goed voorbeeld van dat je ouderen niet moet onderschatten, omdat zij vaak sneller van begrijp zijn dan je zou denken. Het verhaal gaat namelijk over een boer die ontdekt dat er drie vrouwen in zijn vijver aan het zwemmen zijn. Wat de boer zegt zodra hij de vrouwen in zijn vijver ziet zwemmen, heeft ons flink aan het lachen gebracht. Dit zagen we totaal niet aankomen, geweldig! Lees hieronder het korte maar hilarische verhaal van de boer.

Bejaarde boer landbouw

Een bejaarde boer had een vijver aan de achterkant van zijn boerderij. Langs de vijver stond een picknicktafel, een croquetbaan, een volleybalveld en een aantal appel- en perzikbomen.

De vijver was zo aangelegd dat je erin kon zwemmen.

Op een warme zomeravond besloot de boer een kijkje te nemen bij zijn vijver. Hij was er immers al een tijdje niet meer geweest. Hij nam een grote, zwarte emmer mee zodat hij gelijk wat fruit kon plukken.

Toen hij echter dichter bij de vijver kwam, hoorde hij plotseling stemmen die riepen en giechelden. Hij besloot te gaan kijken waar de stemmen vandaan kwamen. Toen hij nog dichterbij de vijver kwam, zag hij dat er een paar dames compleet naakt in zijn vijver aan het zwemmen waren.

vijver boerderij

Hij schraapte zijn keel om duidelijk te maken dat hij er was. De dames zwommen vervolgens snel naar het diepste gedeelte van de vijver.

Toen riep een van de vrouwen: ”We komen er niet uit voordat je weggaat!”

Waarop de boer antwoordde: ”Ik ben hier niet gekomen om jullie te zien zwemmen of om jullie naakt uit het water te zien komen.”

Hij hield zijn emmer omhoog: ”Ik kwam hier alleen maar om de krokodil wat te eten te geven!”

Applaus voor deze boer. Wat een briljante reactie! Vergeet dit hilarische verhaal niet te DELEN met al je vrienden op Facebook, het zal hen gegarandeerd aan het lachen maken.