Geef geen geld meer uit aan dure pedicures. Deze twee huishoudelijke artikelen zullen je voeten voortaan redden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je weet het misschien niet, maar verzorgde voeten hebben meer voordelen dan onverzorgde voeten.

Hoe je voeten aanvoelen kan een groot effect hebben op je algemene gezondheid. Toch worden voeten vaak verwaarloosd. Daarom heb ik zoveel waarde gehecht aan dit artikel. Het is namelijk ontzettend makkelijk om je vermoeide en slecht-uitziende voeten te verzorgen, zonder dat je hoeft te betalen voor een dure pedicure. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn twee huishoudelijke artikelen. Niet alleen bespaar je een hoop geld hiermee, maar je hoeft ook niet de deur uit om je voeten er prachtig verzorgd uit te laten zien.

voeten1

Veel mensen gaan wekelijks of maandelijks naar de pedicure. Natuurlijk is daar niets mis mee, maar ik kan begrijpen dat het na verloop van tijd gewoon ontzettend prijzig is. Net zoals dure producten. Deze claimen perfect te werken, maar komen ook vaak met een groot prijskaartje.

Maar gelukkig kan je het ook zelf! Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn twee ingrediënten, die vrijwel iedereen in zijn/haar koelkast/keukenkastje heeft staan.

Wat je nodig hebt:

– 1 liter melk
– 3 eetlepels bak soda

voeten2

Verwarm de melk op het gasfornuis tot vlak voor het kookpunt. Giet er nu in een grote kom. Hier zal je je voeten inleggen.

voeten3

Voeg vervolgens de bak soda in de kom. Mix het mengsel door elkaar totdat de temperatuur aangenaam genoeg is voor je voeten om in te weken.

voeten4

Blijf 10 minuutjes zitten. Laat je voeten 10 minuten rusten in het mengsel.

voeten5

Is de tijd voorbij? Nu hoef je alleen nog je voeten af te spoelen met warm water. Herhaal dit process meerdere malen per week.

Dus in plaats van voeten die er zo uitzien:

voeten6

Geef je voeten gewoon wat liefde en laat ze er zo uitzien:

voeten7

Het hoeft namelijk helemaal niet veel te kosten om je voeten te verzorgen. Traditionele huishoudmiddelen zijn vaak simpelweg de beste oplossing.

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!